Beszéljétek meg saját inaktív útlevelének könyvét az egyiptomi túlvilágról: Ramose inaktív könyvének kiadása

A legújabb élettelen testet a nagy Enneáddal, istenek csapatával, valamint saját anyukáival és apukáival találják meg. Mivel a nádmező ábrázolása gyönyörű, és sokféle lehet, nagyon világos, hogy szükségessé válik a munka irányítása. Ezért a temetkezésekbe sok shabti vagy ushebti elnevezésű szobrocskát beépítettek.

sugar rush játék online

 • A saját nagy többségének munkáinak friss címei tulajdonképpen a Függelékben szerepel Bizonyára Gyurme Dordzse a vadonatúj modell.
 • Az elhunytak könyve valójában nem egy véges szöveges üzenet – nem olyan, mint a Biblia, nem egy filozófia halmaza, különben a bizalomtól való elszakadás, vagy egy dolog ilyen módon – ez funkcionális útmutató a következő közösséghez, azt jelenti, hogy ki segít Önnek az utazás során.
 • A „Book of your own Dead” próbáljon ki egy modern identitást, hogy fenomenális eszközök gyűjteményével rendelkezzen, az egyiptomiak mindig lehetővé teszik számukra, hogy gólt szerezzenek a túlvilágra.
 • A 70-es évektől Ursula Rößler-Köhler a bonni főiskolán vagy egyetemen működő osztályozásba kezdett, így Ön létrehozhatja saját holtszövegei könyvének történelmi múltját.
 • A Superstar Wars-műveletből származó részükről ismert Boyega a Netflix 2023-as, Klónozták Tyrone-t című fotóján látható Jamie Foxxszel szemben.
 • A szupermarketen túl fiatalabb gyerekével együtt Cathy (Annabel Scholey) megtapasztalja Michaelt (Colin Morgan) – a férfit, akit két évtizeddel korábban elítéltek a testvére elleni brutális meggyilkolásodért.

Az ebook of your own Dead rengeteg személyes üzenetet és a hozzájuk tartozó grafikát tartalmaz. Valójában az alüzenetek az r(ꜣ) definíciójával kezdődnek, ami azt jelenti, hogy „száj”, „beszéd”, „varázslat”, „kimondás”, „varázslat”, egyébként „szöveg fejezete”. Ez a kétértelműség mutatja a legújabb hasonlóságot az egyiptomi hitben, a rituális üzenettől kezdve a varázslatos erőig.[14] A saját Élettelen könyvéhez kapcsolódva általában lefordítják, míg az esetleg részben egyébként varázslatos. Az új egyiptomiak érezték, hogy ezek a varázslatok, amelyekre fel fogsz jönni, a túlvilágra is vonatkoznak. “Egy srác használhat ilyen pontosan ugyanazokat az eszközöket, hogy segítsen megváltoztatni az életét, de különböző módokon ez egy hasonló transzcendens élmény. A vadonatúj eszközök nagyrészt az isteneid élettartamának növelésével próbálkoznak; csak ezután hajtsa végre azt, aki utazik friss alvilág az istenekkel együtt maguktól” – mondta Scalf. A friss “Elhunytad könyve” az inaktívaknak szóló tanácsai miatt a legismertebb próbálkozás, de szinte biztosan támogatott szinte minden más céllal.

Útmutatók

Ezzel párhuzamosan az “Inaktívaid kiadványából” származó varázslatokat nem írták le folyamatosan a kéziratokhoz. Scalf például részletezte, hogy esetleg varázslatokat írtak le a kötésekre, hogy becsomagolják egy másik személy anyját. A sírok falaira és a Tutanhamon fantasztikus elvonuló maszkjára is feliratozták őket. Valamint az „Inaktívak útmutatója”-ra vonatkozó friss varázslatokat is lehetett használni, amikor a férfiak éltek.

Még egy kis melegséggel indexelni is kell, a legújabb fordítás itt kilenc nagy művet tartalmaz ebből a tibeti irodalmi időtartamból, amelyeket egészen mostanáig biztosan nem integráltak az alapvető fajta Az elhunytak vadonatúj tibeti kiadványába, mert A vadonatúj egyiptomiak azt hitték, hogy a friss inaktív emberek kiváló földalatti kirándulást folytatnak, felkutatva Ré új állomását, a napfény jóságát. Közvetlenül azután, hogy eltűnt a funkciós napra a nyugati felől, Re bemutatta az ipart egy jachton, hogy visszatérjen, hogy segítsen első lépésében keleten. Ezen az úton a vadonatúj, élettelen, kellemes Re hajójának vad háziállatokkal kell szembenéznie, ha nem tudja, hogyan élheti új életüket. Közülük messze a legfélelmetesebb megpróbálja Apep-et, egy kígyót, aki komolyan gondolja, hogy véget vet Re hajójának, és káoszba kerülhet a világ. “A friss, leghosszabb papiruszkéziratok összesen több mint 30 méter hosszúak; ez nagyon nehéz kézirat lenne, hogy segítsen eligazodni, amikor tanulsz. Az ilyen [sírokban használt] kéziratok nagyméretű másodpéldányok voltak, amelyeket nagyrészt a földre való lerakásra szántak. sír – mondta Scalf.

Mint valami sötét színű vígjáték, amely a nosztalgiától távol részletezi a friss információkat, valamint a saját fiatalságunkhoz fűződő remények lehetetlenségeit, Szerb Antal egy olyan álomszerű és éteri csúcsminőséget hoz a történetmesélésbe. ki a Journey By Moonból. Egy kiváló polgári fiút ábrázolnak, akit az olaszországi nyaralása miatt a felnőtté válás eszközeivel elszakít, és házas életet él meg, és azt a bűvöletet is, hogy az egyének talán a kötetlen izgalmaktól vesznek részt egy életstílusban. Sötéten vicces, de nem érintkezés vagy valójában egy kis tragédia árán. Már eleve értékes kijelenteni, hogy a Case Worker megpróbálja talán nem egy egyszerű könyvet tanulni, sivár és megalkuvást nem ismer, és soha nem fog jó örömteli üzenetet közzétenni. De ha úgy döntesz, akkor azt is találod, hogy ez egy olyan könyv, amely önmagában is beépülhet benned, és amely élénken mutatja be Konrád pillantását a belső világra a túl sok bonyolult sugallat mellett.

 • Cathy figyelmen kívül hagyja a nő legközelebbi barátja tanácsát, hogy közösségi oldalra lépjen, felfedje a vadonatúj, hatékony foglalkozást és a családi életstílust. Michael saját magát kovácsolta a börtönből való nagyon korai kilövése óta, ha igen, a nővére miatt gyászol. .
 • 2002-ben Kertész kapta meg a könyvek legújabb Nobel-díját, amely valóban egyedüli magyar, még akkor is, ha szinte minden más kitüntetésben részesült Magyarországon és Németországon keresztül (ahol a legtöbb felfedezésük született). ).
 • A női kifejezések zing élve pontossággal – Coral sóvárgása „remegett, például inaktív kovakő”; feloldásuk során egy fonalból készült labdát próbálnak ki, amelyet „delíriumból vagy imádságból feldobtak a legújabb égboltra” – bár a gyász új, tüskés összetettségével érintkezik.
 • Keresse meg a helyi területet, vagy lépjen be az országba, így idővel saját reggeli hírleveleinket is elküldhetjük Önnek.
 • Lepsius a régi Egyiptomban felismerte, hogy „A vadonatúj területek, amelyek előrehaladnak nappal”, az Inaktívak könyvének nevezte el.

Az elhunytak útmutatójával kapcsolatos friss varázslatok az egyiptomi hiedelmeket mutatják be a pusztulás természetével és a túlvilággal kapcsolatban. Az Ön Inaktív kiadványának közzététele elengedhetetlen módja annak, hogy információkat szerezzen az egyiptomi hiedelmekről ebben a régióban. Az új “Saját halottaid könyve” a vadonatúj Birodalomban népszerűvé vált, ennek ellenére próbáld meg a friss “koporsóüzenetekből” származtatva – úgy hívják, amíg hajlamosak voltak a koporsókra komponálni – és a “Piramisszövegekből”. ” amelyek piramisokból voltak felírva a faltérre, Dorman indexelte.

A legújabb szív az ókori Egyiptomban

Az ember élettelen, régi egyiptomi jellegzetes halotti üzenetsora, amely varázslatokból, különben csodaképletekből áll, sírokba helyezve, és úgy gondolják, hogy benne van és segíthet a vadonatúj elhunytnak a túlvilágon. Valószínűleg az időszámításunk előtti 16. 100 évben felhalmozott és újraszerkesztett legújabb gyűjtemény a Coffin Texts kapcsolatait tartalmazza. Az írástudók lemásolták a friss szövegeket a papirusz mozdulatairól, hajlamosak a színes ábrázolásra, és ezeket eladja valakinek, aki birtokolhatja a temetést. Az egyiptomi sírokban az útmutató számos másolatát fedezték fel, de egyik sem tartalmaz körülbelül 200 azonosított fejezetet. Az új sorozat, amely szó szerint „A napról napra előkerülő új területek” nevet kapta, Karl Richard Lepsiustól, a friss német egyiptológustól kapta az alapnevet, aki az 1842-ben közzétette a vadonatúj üzenetek kezdeti megkülönböztetését.

Amikor Maria barátnője, Steph megdöbbentő információkat közöl kapcsolataikról még villásreggelivel, Maria hétköznapi reakciója az lenne, hogy négy vesebabot állítson egy nagy dragon tiger játék sorba a héja számára, és elfogyaszthatja őt. Ő egy nagyszerű irodalmár transzlám, aki éppen egy new york-i könyvesboltban lép fel, aki belefáradt abba, hogy valaki a transz-létről tudja. ő is mélyen elszakadt a rendszerüktől. A legújabb szakítás a katalizátor arra készteti Maria-t, hogy megváltoztassa a női életmódot, és ez azért kezdődik, mert elviszi Steph autóját, és mehetsz nyugatra. Las Vegasba vezet, ahol megmérkőzik, és intenzíven ragaszkodik a kiváló Walmart stábjához, Jameshez, akiről azt gondolja, hogy valójában egy zárkózott transzszemély, akit a végén le kell távolítani, mint a szárnyát. Egy előre látható történet a baloldali karakter létrehozásáról, hogy elkerülje, hogy az egyesült nemzetek megrekedtségétől elszakadjon az állam, de Binnie itt nem ezt választja. Maria nem kivételes, és szerepe sem tökéletes transz karaktertervezés; inkább valódi marad, zavart és folyton keres, mint minden hősnő.

A Dead basic kiadása a vadonatúj Királyságban jelent meg, ennek ellenére a szöveg egy hosszadalmas kultúra alakult ki a varázslatos temetkezésből. A legújabb, legkorábbi webnapló, a legújabb piramisszövegek csak azért voltak elérhetőek, hogy az egyiptomi jogdíjakat meg tudd szerezni. Míg a túlvilágra vonatkozó vallási filozófia megváltozott, a koporsókhoz saját Koporsóüzeneteid – a vadonatúj Piramisszövegek élesen módosított fajtája – másolatai készültek, és te az alacsony királyi tisztek sírjaiban fogsz találkozni, például gazdag egyiptomiak. elitek. A legújabb királyság a vadonatúj túlvilágot érti, miközben mindenki előtt nyitva áll, akit kezelni fog. A saját életteleneid útmutatója, egy praktikus útikönyv, amely a vadonatúj veszedelmes, zavaros és összetett példákat kínálja, amelyek nagyon fontosak a vadonatúj világ számára. tedd az örök életet a sok isten egyikévé.

Magyarország talán minden bizonnyal legnagyobb modern szerzője, Kraszmahorkai egy nagyon fajta és magával ragadó dizájnnal, egyfajta tudatosságáramlattal rendelkezik, amely egyszerre képes elhelyezni az embert a szereplői fejében, de ez hasonlóan nehézkessé teszi. megérteni. Krasznahorkai egy férfi Booker Global-díjas bajnokot is kipróbál, és ez egyrészt a remek írásból, másrészt azokról a fontos tematikus elemekről árulkodik, amelyekkel folyamatosan foglalkozni kíván. A War and Conflict plus the Melancholy out of Opposition két olyan cím közülük, amelyekre nagyon is szükség van, de Krasznahorkai műveinek a Satantango – a botrányon belüli szórakozásod leírása – kell a friss eszköz. Sokkal emészthetőbb, mint a többi előadása, mégis bemutatja stílusuk új csínját-bínját.

A vadonatúj tanok és a Karma Lingpától távol lévő titkok hagyományai kényesek voltak, és a tizenötödik század végén Gyarawa Namka Chokyi Gyatso (szül. 1430), a közeli Kongpo menmói kolostorának apátja szerkesztette át. A saját Csendes és haragos istenségeid friss szövegeit, a Magasabb Felszabadulást a Hallás által alkotott egyéneken kívül végül a Gyarawa miatt vitték el az övéivel együtt több, más tibeti elemekkel rendelkező emberből, valamint Bhutánba és te is. Sikkim. A legújabb TIBETAN Book Of one’s Lifeless az egyik leghíresebb, és általában Tibeten kívül is megértheti a tibeti könyvek előadásait.

A Star Trek-s Patrick Stewart próbálja megérteni Shakespeare Online rajongóit a koronavírus-járvány idején

A kiadvány a második világháborúról, a nácikról és a holokausztról szól komor körvonalakban, zeneszerzésük legnagyobb részét magában foglaló érdeklődéssel és stílussal. 2002-ben Kertész elnyerte az új irodalmi Nobel-díjat, amely az egyetlen igazi magyar lehet, aki ezt megtette, még akkor is, ha számos más kitüntetést kapott Magyarországon és Németországban (amiben elismerésének nagy része született). A Lifeless and Buried-t valójában az Around three River Fictional (Trackers) és a You may Vico Videók (Pets, The young Offenders) fejlesztette az All3Media Global közreműködésével a BBC Northern Ireland és a Virgin Media Ireland megbízásából.

A tévéműsorral kapcsolatos információk valójában vázlatosak, de én úgy hallgatom, hogy harminc évvel a filmbeli események elé teszik, ami a nukleáris élvezet időszakába vagy annak közvetlen következményeibe helyezi. Tehát az volt a szándéka, hogy megölnek, és a szív nem tért vissza, ami azt jelenti, hogy nem lesz túlvilági életed. A következő közösségben nagyszámú isten van, akik valójában átjárókat őrznek, akikkel meg kell küzdened, és ha nem engeded be a helyes megoldást kérdéseikre, akkor megtámadhatják, mert késeket és kígyókat adnak. a kezében. A legjobban lefordított magyar szerzőként – az előadó nőt a további 29 nyelvre fordították le – kiváló hasznos választási lehetőség közül választhat. Az Abigail című 1970-es női könyv nagyon jól érthető regényük lehet, amelyre általában a magyar szépirodalom kutatóinak szüksége van.

A Timár-féle A pár Globe-tól eltérő, sokkal találóbb címke alá került, de mindkét esetben kiváló példája a kiváló magyar klasszikusnak. A vadonatúj közzétett modell Rikzin Nyima Drakpa felsőbb felszabadulási tervéből az olvasás miatt vált a fő szerkezetté, hogy a későbbi tibeti szavakkal rendelkezzen, és Önt támogatni fogják, mert az eredeti nyugati szókincsfordítás mögött meghúzódó ok a Tibeti Útmutató szerzője. Evans-Wentz egy élettelen című dalát az 1927-ben. Egy kivételével Rikzin Nyima Drakpa kínálatából az összes szöveges üzenet (a legújabb kis ősimádság) szerepel a friss viking fordításban, két alapvető előadás hozzáadásával a hatalmas Peaceful és te lesz Haragos Istenségek időtartama. Kínál ma újra megjelent jobb és több mint kész funkcióban haladó a vadonatúj angol fordítást a Gyurme Dordzse, módosította Graham Coleman és akkor Thupten Jinpa, és akkor szállítja Őszentsége a friss Dalai Lámát. A temetési szertartáson belül egy pap hangoztatta a tétlenek útmutatójából részleteket a sírnál.

Hogy a Hunefertől távol eső „Saját inaktív könyve” példája a maradékról jobbra fogható. Középen Anubis kiméri Ani kardióját a tollból Maatból, a Renenutet istennők miatt látható, és lehet, hogy Meshkenet, az új jóság Shay és Ani ba. Ez egy nagy félelem világa volt, amelybe belemenni tapasztalták, és a Halottaid könyve is javaslatokat és védelmet kínált a so it utazáshoz. Mindannyian tudjuk, hogy sokan közületek törődnek az utazás környezeti hatásaival, és keresik a módját, hogyan bővítsék ki a perspektívákat olyan módokon belül, amelyek korlátozott szennyezést hoznak létre – és előnyöket kínálhatnak. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a lehető legmesszebbmenőkig menjünk, saját világútjainkat gondosan szervezzük. Pontosan ezért próbáljuk ki a saját nyaralásunkat a repülés nélküli belső úti céllal, a teljes szén-dioxid-ellensúlyozással – és akkor kihívásokkal teli terveink vannak a webes megszerzésére a legnem távolibb jövőből.

Az új kibővített, erősödő szűri azt, amit úgy alkot meg, hogy melyik csalás kerül a legújabb regény központi állapotába. Ebben a töredezett memoárban az Amerika és a 30-as éveiben járó számos utazást Jarrar-jával összeillesztve a szerző nem hajt végre, miközben az országon át sétál – sashay, gurulj, kanyarogsz, és benne fogsz vacakolni. . Utazása során gyorsan megvizsgálja, hogy a színes bőrűek hogyan maradnak ki a kulturális emblémákból, például a giccses útjelekből, vagy hogyan szolgálnak a babák a lányok dühének kezdeti gyűjtőhelyeként. A könyv különálló bekezdéseket tartalmaz, amelyeket a kettős távolságú ünnepek idéznek elő, így határozottan szembe kell néznie a kronológiával, és elkerülheti az ok-okozatot a nagy holtidőben, megtévesztően erőfeszítés nélküli felépítésben, amely határozottan megköveteli az embertől, hogy egyedül gondoljon a friss holmikra – bárki is. ott vagyunk, és pontosan miért és hogyan jött létre a nemzet. Melyik vígjáték, pusztító könyv indul el, amikor a középkorú apa, Greg bérel egy lakókocsit Nyugat-Virginiában, és te elhajtasz vele a délkeleti partok mentén, hogy elvessze a fiát, GJ-t, de a történelem Fl-ben felfigyelt rá. Hunter prózája nagy figyelmet fordít Greg idősödő, súlyzós testére, amikor lökdösődik; az olvasó rájön, hogy gyermekkorában erősen szégyelli, hogy birtokolja a méreteit és az étvágyát.

A Three River Fiction készíti, és Vico Video is, amelyek a Display Ireland, a North Ireland Screen és a Coimisiún na Meán segítségére vannak. A friss szegélyre kerülő legújabb kollekció általában az Írországon kívüli Köztársaságot forgatja, és az elkövetkező hetekben Észak-Írországban is szerepelhet. A friss sorozat, amelyet a BBC North Ireland és a Virgin Mass media Tv akkreditált a szervezeten belül, ahol az All3Media Worldwide, gyakran híres Annabel Scholey (Az új elválasztott, A friss sorozatgyilkos házastársa, A legújabb salisburyi mérgezések) és te Colin Morgan (Egyének, Belfast, Dead Try). Sokkal több dobást erősítettek meg Kerri Quinn (Vow Highway), Waj Ali (Carnival Row), Owen Roe (Vikings) és you may Niamh Walsh (A friss homokember). 2023-ban a vadonatúj Régiségek Minisztériuma elindította az újat, és megpróbálta megtalálni a saját halottaid legújabb könyvének területeiről egy 16 bázisból álló papiruszt egy nagy koporsóban, a Djoser lépcsőpiramis közelében.[72] Ez a tekercs Waziri Papyrus I, egykor Mostafa Waziri néven ismert.

Vélemény: George Carlin nem volt kiszámítható, szemben az AI-val

De a Red Coral, vagyis a furcsa, dühösen találja magát a Jay-ben, a szeretteire a férfikultúra egészében, amiért az elkülönülést és az önmagaságot okozza, ellentétben mondjuk a közösséggel, és pszichológiai szolgálattal. Vörös korall gyorsan megjelenik az ő megbízásában, megünnepeli a sci-fi műalkotások szerzője óta tervezett megjelenését, megjelöl egy dátumot a saját mobiltelefonjához, és Jay üzeneteit küldi az övéinek. A vörös korall megérti, hogy amit elkövet, az valójában „legrosszabb esetben egyfajta szabálysértés, legjobb esetben pedig tisztességből fakadó szabálysértés”, azonban határozottan jobb, mint tájékoztatni Jay családját, különösen a lányát, Khadiját, hogy élettelen.

Az új koporsószövegeket a Középső Birodalomban részesítették előnyben (i. e. 2030 körül és i. e. 1640 között), mivel a piramisszövegek először a régi Királyság ötödik dinasztiájában jelentek meg (i.e. 2465 körül és i.e. 2323-ig). De nem George Carlin, a frissen intelligens és vakmerő komikus halt meg 2008-ban, néhány hónappal azután, hogy elnyerte a Twain-díj kitüntetését az amerikai humor birtoklására. Mondanunk sem kell, amellett, hogy nagyra értékelik, hogy képes kimondani az úgynevezett “hét piszkos állapotot” egy következetesen belül, az új FCC illetlennek érezte magát, és azt is mondhatjuk, hogy nem kerülhet továbbításra anélkül, hogy sípolna. Az Ani-tól távoli legújabb papirusz a „Kívódásod mérlegelése” az Ani-tól származó „Inaktívak kiadványában”. Az Élettelen kiadása nem egy korlátozott szöveges üzenet – nem olyan, mint a Biblia, nem egy doktrína, különben hitből fakadó bejelentés vagy valami ilyesmi – ez egy gyakorlati útmutató a következő iparághoz, varázslatok, akik megkönnyítenék az utazást.

Azonban minden vágy elfojtása unalmasnak bizonyul Greget birtokolni, és lehetetlen lesz GJ számára, egy függő, aki csak akarja, életben vette őt. A GJ utáni friss, eredménytelen kereséshez Gregre az Egyesült Államok elveszett peremvidékéről kell származnia – rengeteg parkolóhely, benzinkutak, üdülőhelyek, autópályák –, miközben komoly fényképeket és kapcsolatokat kínál, amelyek arra késztetik Greget, hogy nézze meg fiatalkori emlékét. tippjei a férj és az apa óta. A legújabb Táborozók kirándulása egymással, hogy gazdag és lehet stresszes déli tájak dekoratív tükrök Greg látogatása felismerve bűnrészességüket a GJ függőségében; minden egyes kilométer megerősíti, hogy csak annyit okozott a fiának, amit a tiéd okozott. Vannak még varázslatok is, amelyek a saját védelmüket illetik, mert az ókori egyiptomiak azt várták, hogy végül kígyók, krokodilok, rovarok támadják meg a túlvilágra jutást – ez az elképzelés nagymértékben azon a kockázatokon alapul, amelyeket a valós életben realizált. és károsabb.

Halottaid útmutatója – Papirusz távol a Hunefertől‎

Az új halott alapvető feladata az volt, hogy helyesen célozza meg név szerint mind a negyvenkét Assessort, akik eltávolodtak Maattól, miközben te elmondod azokat a vadonatúj bűnöket, amelyeket életük során nem sikerült elkövetniük.[44] Ez a cselekvési mód arra hívta az új életteleneket, hogy mutassák meg, melyik bírák márkáját vagy Ren-t ismerték, és te fogod összpontosítani, melyikük volt tiszta, és megszabadulsz a bűntől. Keresse meg a tartózkodási helyét alább, különben menjen be a nemzetbe, így az évek során saját napi hírleveleinket küldhetjük Önnek.

Ezekre a szobrocskákra bűvöletet írattak, és az Élettelen kalauz részeként megkövetelték tőlük, hogy egy tippet fogadjanak el, olyan munkát, amely a vadonatúj tulajdonos felelőssége lehet a túlvilággal kapcsolatban.[38] Rendkívül egyértelmű, hogy az ön inaktív nem csupán egy olyan területet látogatott meg, ahol az istenek laktak, hanem maguktól is isteni tulajdonságokat szereztek. A saját elhunytak könyvében „A vadonatúj Osiris – [Név]” óta többször szerepel a friss halott. „Sokkal több van az életben, mint az ön által értett kurzusok, bár nem sokkal több” – mondta Morrissey, majd el kell fogadnunk egy érzést, és ezért arra készteti csapatunkat, hogy üljön le, és beszéljen meg 10 fontos kérdésről. áttekinti a magyar irodalom fantasztikus időszakát. Az ilyen szüreti könyvek és talán gyorsan kitalált gyűjtemények mind megtalálhatók angol fordításokban, amelyek talán még ma is megjelennek, és lenyűgöző múlttal, szerelemmel, abszurdumokkal és sok más érdekes témával kezdik megérteni az igazi magyar gondolkodásmódot. A vadonatúj „Inaktív könyve” leggyakrabban hieroglifával írt papirusztekercsére, és gyakran az új életteleneket ábrázoló matricákkal ábrázolják a túlvilági kiránduláson túl.

Az e-könyvet először 1927-ben írták angolul, Walter Y. Evans-Wentz nyomán, amelyet Kazi Dawa-Samdup szikkimi professzor tibeti szövegektől eltérő vadonatúj fordításaiból szerzett és módosított. A legelső fizikai megjelenéstől fogva Amerikában és Európában, hogy a kalauz jellemzői kiterjedt és kiemelkedő szakmának örvendtek a nyugati közismert embereken belül, akiknek a magas régióban tartoztak, hogy segítsék az érzékelt vallási és szellemi szakértelmet és standard juttatásokat . A frissen értelmezett szöveg évek óta megszólította a spirituálisan kíváncsi nyugatiakat, összehasonlító filozófusokat, pszichoanalitikusokat, idegtudósokat, tudományos antropológusokat, hospice gondozókat, és lehet, hogy pszichedelikus igazság-jelölteket. Ami a huszonegyedik dinasztiát illeti, a saját halottak könyvének sokkal több másolata található hieratikus szoftverben. A friss kalligráfia olyan, mint a vadonatúj Birodalom legtöbb hieratikus kéziratához képest; mit írnak az oldalsó kontúrok belsejébe a széles cikkekre (általában az oszloparányok azt jelzik, hogy mekkora a friss papiruszlap, ahol nagy keresés történik).

Közülük próbálja ki a „száj lyuka” elnevezésű friss rítust, amelyben rituális termékeket helyeztek el az elhunyt szarkofág képére. Lehetséges, hogy azok az emberek, akik nem tudtak fizetni a varázslatok duplikációjáért, találkozhattak azokkal a varázslatokkal, amelyeket a varázslatokon felismertek. “Azok számára, akik nem böngésztek kiválóan a sírban, bérelt papok, különben a családtagok elmondhatták neked a temetési szertartáson, vagy amikor később a sírhoz mennek” – mondta Lara Weiss, a sírbolt nagyszerű kurátora. Az egyiptomi és a núbiai tartomány a holland Szövetségi Művészeti Galériában található a Leidenen belüli Antiquities-től – mondta a Live Research üzenetében. Egyes eszközök gyakrabban szerepelnek a “Saját halottaid útmutatója” példányaiban, mint mások, és sokakat szinte rendkívül fontosnak éreztek. Az egyik fontos eszköz a varázslat 17 elnevezése, amely a Nap-Jézus Re (Rá), az egyik legjelentősebb egyiptomi isten jelentőségét takarja – jegyezte meg Dorman.